Анатоли Нанков изплю камъчето: Съжаляваме затова

7 Dni Sport11.05.2022
ЦСКА - Локомотив София, Анатоли Нанков, Стойчо Младенов

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Анатоли Нанков сподели мнението си преди финала на Sesame Купа на България между „червени“ и „сини“.

Толята призна, че съжалява за това, че заедно със своя екип, който доскоро водеше ЦСКА – София, начело със Стойчо Младенов, няма да води отбора от резервената скамейка. Припомняме, че Младенов и неговият екип си тръгнаха от „Армията“ в средата на месец април.

„
Искрено се надявам да стане хубав мач. Такъв двубой не се е играл от доста дълго време. Искрено желая победата на ЦСКА. Смятам, че отборът има възможност и футболисти, които биха могли да се амбицират да направят един страхотен мач и да победят. Моята прогноза е 2:1 за ЦСКА.

Всичко около раздялата ни с клуба се изказа. Не искам да навлизам в детайли сега, нещата се знаят. Съжаляваме, че няма да бъдем ние на резервената скамейка в този сблъсък. Почти класирахме отбора, след като победихме Славия в първия полуфинален мач с 2:0 в Овча купел. Хубаво беше да си водим поне финала, но така се случиха нещата“, каза Нанков в предаването пред колегите от „Спортал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ