Търпението на Мъри свърши! Треньорът на Левски глобява трима

Левски - Бохемианс, Станимир Стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще наложи глоба на трима от футболистите.

Това са десният бек Драган Михайлович, дефанзивният халф Андриан Краев и крилото Здравко Димитров.

Причината е, че те не се появиха навреме за старта на втората част от дългия лагер в Турция.

Той бе подновен вчера. Триото пропусна сутрешната тренировка. Причината – анулирани полети от Истанбул до Анталия заради лошото време и обилен снеговалеж.

Играчите предпочетоха да разпуснат по време на дадената им почивка, вместо да останат в Белек. Интересното е, че същата е ситуацията и с кондиционния треньор Михайло Шекероски. Няма да е изненада, ако и той понесе санкция, пише „Тема спорт“.

Станимир Стоилов вече показа, че няма да се церемони с никой. Първият, който бе глобен тази година, бе Билал Бари. Причината бе, че нападателят се намираше в лоша физическа форма след празниците.

Добрата новина за треньора е, че той вече може да използва Велтон. По време на кратката почивка бразилецът бе до Анкара. Там той трябваше да си извади работна виза за България. Още по-добре е, че фланговият нападател вече е напълно здрав.

Той се включи в двете занимания вчера на пълни обороти. Това означава, че Велтон ще запише минути в контролата с Марибор. Спарингът срещу словенците е в събота, 29 януари.

Звездата на сините Георги Миланов се подготвяше индивидуално. Той вече тренира с топка, но не е готов да влезе в игра. Освен това от треньорския щаб не искат да прибързват с лечението му и да го натоварват.

Още повече че вчера сините тренираха на заснежен терен. Все още не е ясно дали Миланов ще се появи на терена в някоя от оставащите контроли на Левски преди започването на пролетния полусезон на първенството.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ