Стойчо Младенов на тръгване за Украйна: Сигурен съм, че го направихме

7 Dni Sport03.11.2021
Стойчо Младенов

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди гостуването на Зоря Луганск в групите на Лигата на конференциите. Той изрази желанието си „армейците“ да изиграят мача така, както преди две седмици изиграха първите 45 минути срещу същия съперник на Националния стадион.

„Настроението е боево, така трябва да бъде. Отиваме да спечелим точки, така ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е максимум точки. Добро е състоянието на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача“, каза Младенов.

„Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето желание. Четири дена са си четири дена. Направихме всичко възможно да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме“, прибави той.

„Изводите са, че отстъпихме в единоборствата. Дадохме им инициативата. Това е разликата“.

„Разбира се, че загубата срещу Локомотив Пловдив е крайно неприятна. Трудно я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За съжаление се получи и то на „Българска Армията“, където имаме висока успеваемост. Случи се. Моето мнение е не по-различно от това, което казах. Не е оправдание това, което казах след мача. Ние имаме достатъчно състезатели. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача“, каза още наставникът на „червените“.

„ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ