Норвежец дойде в Ботев (Пд)! Играчът дебютира още уте

Азрудин_Валентич1

Селекцията в Ботев Пловдив продължава с пълна сила. Вчера към тима се присъедини нов футболист. От ръководството и спортно-техническия щаб на жълто-черните обаче отказаха да съобщят както името му, така и на какъв пост играе.

Според plovdivnews.bg става въпрос за норвежец. Вчера въпросният играч тренира на пълни обороти на едно от помощните игрища на базата в Коматево. Той със сигурност ще играе в утрешната контрола с Берое. Тя ще се състои от 14:00 часа на базата на канарчетата, а по настояване на треньора им Азрудин Валентин на съоръжението няма да бъдат допускани камери.

До момента Ботев Пловдив си осигури четири попълнения. Три от тях дойдоха от датския втородивизионен Фремад Амагер, който е собственост на новия бос на „жълто-черните“ Антон Зингаревич. Оттам бяха привлечени още македонският централен защитник Марио Младеновски, бранителят Кевин Янсон, който може да играе и като дефанзивен халф, както и плеймейкърът Реда Рабей. Клубът подписа и с левия бек Па Конате, който за последно бе в норвежкия Розенборг.

През следващата седмица Ботев трябва да уреди още няколко трансфера. В Пловдив е чакан 20-годишният ганайски халф Емануел Току, който също е част от датския Фремад Амагер.

Канарчетата още не са се отказали от привличането на фланговия играч Хосам Айеш. Той е собственост на Гьотеборг, но е със статут на резерва и иска да напусне. Очаква се развитие да има до дни. Пред медиите в Швеция Азрудин Валентин призна, че много иска Айеш в състава си.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ