Лудогорец с генерална репетиция преди Интер

7 Dni Sport15.02.2020
лудогорец

Отборите на Лудогорец и Ботев Враца затварят програмата на съботния ден от 21-вия кръг на Първа лига. Срещата е с начален час 17:30 часа и ще се изиграе на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Зимата в редиците на „орлите“ беше изпълнена с малко, но съществени промени. Начело на отбора застана реномирания чешки специалист Павел Върба, който ще цели да надгради над свършеното от Станислав Генчев през есенния дял от първенството, както в игрови план, така и по отношение на постиженията.

Към състава на хегемона се присъедини единствено бразилеца Каули Оливейра от състава на германския първодивизионен Падерборн, докато през изходната врата преминаха Яцек Горалски, Мей Махлангу и Жуниор Брандао.

За срещата срещу Ботев Враца с контузия е крайният бранител Жордан Икоко, а наказам е Сисиньо.

Във Враца, от друга страна, промените бяха изключително много, като на стадион „Христо Ботев“ на практика акостира цял нов отбор от играчи. Сред напусналите, от дрига страна, се отличава името на Валери Божинов.

За тежкото гостуване в Разград наставникът Антони Здравков ще трябва да се лиши от услугите на контузените Красимир Костов, Атанас Зехиров и Том, докато наказан е Ивайло Михайлов. В срещата няма да може да играе и преотстъпения именно от Лудогорец Доминик Янков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ