Тити Папазов обяви целта на Европейското и призна: Ако знаех какво ще стане с Левски Лукойл, нямаше да поема и националите!

Тити Папазов

Треньорът на БК Левски Лукойл Константин Папазов коментира работата си с младежкия национален отбор. Тити обяви и каква е целта пред националите на предстоящото Европейско първенство в София. Папазов говори за  предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3.

„Целта ни е да се класираме за по-горната дивизия. Отпаднаха изненадващо много силни отбори. Следващата цел е да играем добър баскетбол“, заяви Папазов.

„Момчетата се стараят доста. Предстои много тежко състезание. Тежка е задачата, която трябва да изпълним. Хубаво е, че имаме добро поколение, което е и бъдещето на България“, каза още наставникът.

Той обаче призна, че ако е знаел какво ще стане с Левски Лукойл, най-вероятно е нямало да поеме и националите U20. „Винаги съм казвал, че най-отговорно е да бъдеш треньор на национален отбор на България. Когато Глушков говори с мен, нямах ангажиментите с Лукойл. Може би, ако знаех, че ще е толкова тежка година, нямаше да приема това предизвикателство. Смятам, че това поколение заслужава и вярваме, че полагаме всички усилия – и щабът, и играчите, за да покажем най-доброто”.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ