Тримата от ТИМ защо мълчат, полиграф в устата ли държат!?

7 Dni Sport20.06.2019
Левски - Черно море, Георги Илиев

За шефовете на групировката ТИМ се знае, че не обичат да говорят. Не знаехме, че не обичат и да пишат.

А обещаха чрез подчинените си да напишат защо точно изгониха легендата Георги Илиев от клуба. Както и още половин дузина момчета.

Мълчаха, мълчаха и накрая се…осраха. Пратиха на амбразурата миналата седмица някакви анонимни фенове да обяснят, че ръководството имало „неопровержими доказателства“ за Жоро и останалите.

Ситуацията напомня поразително много на един мач Черно море – Спартак Вн. Тогава кметът Кирил Йорданов викна част от трибуквието в кабинета си и каза, че в предизборна година Спартак не може да изпадне. И Спартак не изпадна, победи на „Тича“ и се спаси. Феновете започнаха да псуват и тъй като тълпата искаше глава да се търкаля, отрязаха тази на Илиан Илиев. Истинска легенда на Черно море!

Грозното е, че днес точно реабилитираният Илиан Илиев е начело на варненци. И най-добре знае, че Георги Илиев е жертва. И другите момчета, някои от които дори не са играли в срещата, която иначе „продали“! Просто тълпата искаше обяснение защо зелено-белите отидоха в Разград с децата. И тимаджиите измислиха…полиграфа.

Въобще ТИМперията нищо добро не я чака! Не и докато тримата Цезари с такава лекота режат глави на легенди. Всъщност то повече не останаха – Божил Колев, Илиан Илиев, Жоро Илиев…

ПП: Тъпо е в клубния сайт на Черно море легенда като Жоро да присъства така:

ИЛИЕВ Георги  /1981/.  Халф – 72 мача и 13 гола в елитната група за “Черно море” 2000/03 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ