Левски с трансферен удар! Владо Николов отмъкна разпределителя на Монтана

7 Dni Sport06.07.2018
делчо раев волейбол

Нов разпределител ще подсили мъжкия отбор на Левски София за предстоящия сезон 2018/2019 в Суперлигата. Към състава на „сините“ се присъединява Делчо Раев, който вече подписа с клуба. Договорът е за една година, като в „синия“ клуб залагат на опита на 28-годишния плеймейкър.

Делчо Раев идва в Левски от ВК Монтана, където изкара последните два сезона. За това време той бе част от големите успехите на тима от Северозападна България и спечели бронзови и сребърни отличия в елитната ни група.
„Разделям се с много добри чувства с ВК Монтана. Благодарен съм на клуба и на треньора Даниел Пеев за предоставената възможност. В последните два сезона смятам, че израснах много. За мен Левски е едно ново предизвикателство и нов път в кариерата ми. Ще дам всичко от себе си в тренировъчния процес и мачовете и се надявам със синия тим да постигнем успехи“, коментира за BGvolleyball Делчо Раев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ