Шокът за Григор е пълен! Май няма да го пуснат да защитава титлата си от финалния Мастърс в Лондон

7 Dni Sport04.07.2018
григор димитров

Григор Димитров ще загуби 170 точки за световната ранглиста след безобразното си представяне на Уимбълдън. И въпреки това може да се озове на пета позиция след две седмици, тъй като Марин Чилич трябва да защити финала си от миналата година.

Добрата новина за него е, че не предстои пропадане в класацията на АТР. Лошата – че не успя да се възползва от ситуацията и да натрупа актив за годишната ранглиста. Сега Димитров може да излезе извън първите 20 в нея, което може да направи участието му във финалите в Лондон невъзможно, а оттам да не защити трофея си и 1500 точки!

„Все още съм шокиран. Винаги искам повече от себе си. Може би това е, което тялото ми може да даде в този момент. Мисля, че е много трудно, когато си достигнал определено ниво и искаш да преминеш напред. С всяка година ставаш все по-добър и по-добър. Ставаш №3 в света. Каква е следващата стъпка? Мога да бъда №1. За мен това са стъпките, които правят най-голямата разлика“, сподели Григор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ