Часове след дербито: Футболист на Левски замина за Турция

Левски - ЦСКА първо (3)

Футболистът на Левски Антони Белмонт направи доста странен избор, за да оползотвори почивката, която Георги Дерменджиев даде на своите след победата с 1:0 над ЦСКА. Белмонт изчака едва няколко часа и отлетя за Турция, където се отдаде на релакс. Френският халф дори пусна кратко клипче от известна верига ресторанти, където е вечерял снощи. Ваканцията му обаче е доста кратка, тъй като на отборът на „сините“ предстои подготовка за столичното дерби със Славия. Битката е в неделя и най-вероятно ще се играе на националния стадион „Васил Левски“. Белмонт има шанс да е титуляр, тъй като Хали Тиам си изкара девети жълт картон срещу „червените“ и ще пропусне не само мача срещу столичния съперник, но и срещу Лудогорец на „Герена“ следващата седмица.

Френският халф не се слави като един от най-дисциплинираните играчи на Левски и това е една от основните причини да не успее да се пребори за титулярно място вече година и половина. Кратката почивка в Турция сякаш също е поредното доказателство за недостатъчно високото ниво на професионализъм, демонстрирано от Белмонт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ