Притиснат между шестия и четвъртия, Берое няма право на издънка

Берое - Етър (5) камбуров

Берое приема Дунав в мач, който е неочаквано важен за заралии. Тимът на Александър Томаш заема петото мястото с 39 точки и се намира в позиция, в която днешното домакинство може да потвърди класирането му в топ 6 на Първа лига или да го забърка в борбата заедно с Черно море и Етър за шестото място. Заралии са на 2 точки пред Моряците и на 3 зад Ботев Пд, който вече изигра своя мач – 4:0 над Верея. Болярите пък приемат Локо Пд на „Ивайло“ от 15:30 ч., 2 часа и половина преди първия съдийски сигнал в Стара Загора.

Победата ще изравни Берое с Ботев на четвъртото място, а всяка издънка ще завлече заралии по-близо до шестатата позиция. Дунав е удобен съперник, тъй като има доста отсъстващи играчи и е колеблив, докато старозагорци си върнаха самочувствието в предишния кръг с успех 1:0 над Етър. В техните редици се завръща и централния защитник Ерол Алкан, който изтърпя наказание. Карлос Охене отново се очаква да е титуляр, както и Рубен Бригидо, който измести Мешка от 11-те от началото на полусезона.

БЕРОЕ – ДУНАВ

Вероятни състави:

БЕРОЕ: Перниш, Бандаловски, Алкан, Баранов, Василев, Цветков, Минчев, Охене, Бригидо, Еуженио, Камбуров

ДУНАВ: Макенджиев, Патев,  М. Ковачев, Динков, Васев, Попадийн, Димов, Станоев, С. Ковачев, Ахмедов, Фрицулеску

Стадион: “Берое”, Стара Загора
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 18:00 часа

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ