Стойкаджия доказа, че Славиша допусна грешка с Нашименто! Ментето вбеси всички в лагера на Левски

Левски Радник 2ро (3) нашименто

Зачеркването на Филипе Нашименто и оставянето му да тренира индивидуално в София се оказва една от грешките, които вече бившият треньор на Левски Славиша Стоянович допусна. Специалистът предпочиташе да дава шансове на Антони Белмонт, но французинът, който повече го докарва на стойки и прически, вбеси вчера всички в лагера на „сините“ в Кипър. Халфът, чийто договор със „сините“ изтича през лятото на 2020 г., се хвана за кръста непосредствено преди контролата с Урал и обяви пред треньорския щаб, че не може да играе заради контузията си. Това не е първа подобна проява на французина, който демонстрира несериозно отношение и в тренировките.

Белмонт седна на трибуните, където бе и Жерсон Кабрал, който има проблеми в прасеца. Двамата трябва да са на линия за следващата контрола с литовския шампион Судува, която е планирана за вторник. Не е ясно дали в нея почивка няма да получи Станислав Костов, който вчера получи травма при поражението от Урал и днес не тренира.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ