Колев и Дерменджиев пускат любимец на сектор „Б” да напусне „Герена”, ето кои двама ще получат оферти за договори

Левски Ботев Враца 32 Яблонски Божинов

Отборът на Левски ще се опита да задържи Милош Цветкович и Жерсон Кабрал, чиито договори изтичат в края на сезона. Според „Меридиан мач” новите силни фигури в клуба – треньорът Георги Дерменджиев и директорът Павел Колев, са решили да предложат нови контракти на двамата.

Лошото е, че предишното ръководство в лицето на Красимир Иванов забави много преговорите и реално и Цветкович, и Кабрал вече могат да разговарят с всеки един клуб. Очаква се до края на идната седмица Левски да направи конкретно предложение към двамата и ако то устройва футболистите, споразуменията да се подновят.

Не така стоят нещата със защитника Давид Яблонски. Дерменджиев и Колев все още не са сигурни, че искат да задържат бранителя и ще умуват по въпроса следващите седмици. Почти на 100% е сигурно, че друг с изтичащ контракт – Антони Белмонт, ще си тръгне като свободен агент в края на сезона. Новият договор на Габриел Обертан обърка много нещата на „Герена“, защото французинът получи огромна за родните стандарти заплата, а това предизвика напрежение в съблекалнята и претенции на останалите за по-високи месечни възнаграждения.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ