Шампион, играл два пъти в ЦСКА, със сензационна новина: Осъдих Пеевски! (Фотофакт)

BulgariasNikolayNikolovblocksanattack

Един от най-обичаните волейболисти на България Николай Николов се похвали, че е изчистил името си от най-черното петно, което му бе лепнато! Преди 3 години, докато у нас се играеше Европейското първенство, „Меридиан мач“, собственост на Делян Пеевски, излезе с огромен материал, че Ники е отказал да играе за националния отбор.  Днес централният блокировач, който стана шампион у нас през 2017 г. с екипа на Нефтохимик, а преди това на 2 пъти се размина с тилата с ЦСКА, използва социалните мрежи, за да обяви успешният край на битката, която води в съда през последните 36 месеца.

View this post on Instagram

Много хора вече сигурно забравиха, но аз не! Сега малко ще винапомня, а скоро ще ви го потвърдя със снимка на един страхотен документ издаден от български държавен орган. Датата 12.10.2015 вероятно е била повод за тържество на човека, който в разгара на Европейското първенство по волейбол в България реши да сътвори своя шедьовър, като написа най-безкомпромисните “комплименти” за мен без да се замисли дали и капка от написаното отговаря на истината. Надявам се празникът да му е доставил удоволствие, защото след вече 3 години датата 22.11.2018 стана специална за мен. Дойде моето време да тържествувам! С търпение, упоритост, несломим дух и най-важното непримиримост получих своето възмездие! Благодаря на БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА!💪🏻💪🏻💪🏻

A post shared by Nikolay Nikolov (@nikolov18) on

„Много хора вече сигурно забравиха, но аз не! Сега малко ще винапомня, а скоро ще ви го потвърдя със снимка на един страхотен документ издаден от български държавен орган. Датата 12.10.2015 вероятно е била повод за тържество на човека, който в разгара на Европейското първенство по волейбол в България реши да сътвори своя шедьовър, като написа най-безкомпромисните “комплименти” за мен без да се замисли дали и капка от написаното отговаря на истината. Надявам се празникът да му е доставил удоволствие, защото след вече 3 години датата 22.11.2018 стана специална за мен. Дойде моето време да тържествувам! С търпение, упоритост, несломим дух и най-важното непримиримост получих своето възмездие! Благодаря на БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА“, написа Ники Николов, който през този сезон играе за португалския Спортинг (Лисабон) заедно с бившия капитан на националите Тошко Алексиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ