Стоичков проговори като собственик на ЦСКА! „Най-тежката крачка е направена, отборът е в ръцете на правилните хора – подкрепяйте!“

Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев Димитър Пенев Ел Маестро (24)

ЦСКА направи най-трудната крачка в своята история с промените в клуба през последните две години. Това заяви в интервю за Канал 3 Христо Стоичков. Носителят на „Златната топка” призова ръководството на „армейците” да не води чужденци на килограм, които не могат да оценят историята на ЦСКА.

„Това беше най-тежката крачка от години насам. Отбора е в ръцете на правилните хора. От тук нататък всеки, който обича ЦСКА, трябва да ги подкрепи, защото ние сме бойци.

Тези, които работят в клуба, трябва да обяснят на тия, които ги водят в отбора къде идват. А не да ги водиш на кило – оп, играл на плажа – взимаме го. ЦСКА е история. Като тръгнеш по алеята, там са минали хиляди фенове. През съблекалнята са минали стотици супер футболисти. Ако не знаеш това, няма шанс да успееш. ЦСКА върви в една правилна посока, в която може да се конкурира. Трябва да има ред, дисциплина и отговорност от самите футболисити, за да може да се мисли за надграждане. Ако ги няма, ще си караме постарому“, избухна Камата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ