Най-скъпоплатените екс-звезди на Левски във Втора лига да си отдъхнат, клубът им обяви официано: Спокойно, няма да ви гоним!

Димитър Макриев - Арда

Ръководството на Арда излезе с официално съобщение след последните информации около клуба, в които се говореше за чистка на футболисти през зимата и нова сериозна селекция, с която кърджалийци да гонят влизане в Първа лига. В момента Арда дава най-високите заплати във Втора лига, като най-добрите възнаграждения прибират бивши играчи на Левски. От ръководството успокоиха всички, че изгонени няма да има, а само едно-две нови попълнения.

Ето какво написаха от Арда:

Във връзка с публикации в някои медии, ръководството на Арда  и треньорският щаб, в лицето на Емил Кременлиев уточняваме, че „чистка“ в Арда по време на зимната пауза няма да се прави. Отборът ще бъде подсилен с един или двама играчи, за да се увеличи конкуренцията в отбора. Лицето на Арда ще бъде различно. Категорично опровергаваме и тиражираният слух, че нападателят Веселин Марчев ще бъде освободен от редиците на Арда. Той се е доказал във времето и разчитаме на него. Вярваме в своите футболисти и няма да позволим имена на играчи от Арда да бъдат замесвани в неверни слухове. Ние ще следваме своите амбиции да влезнем в Първа лига, защото Арда вече е фактор в българския футбол!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ