“Червена” България полудя от тази мълва: Поема ли Любо Пенев ЦСКА?

7 Dni Sport06.11.2018
Любослав-Пенев-1

ЦСКА не се представя особено убедително под ръководството на треньора Нестор ел Маестро.

„Червените“ са на трето място във временното класиране на Първа лига с 32 точки след 14 мача. Отборът от „Армията“ изостава на 2 точки от втория Левски и на 3 от лидера Лудогорец. Легенди на ЦСКА не пестят критиките си към Ел Маестро, а доста от феновете са на мнение, че само Стойчо Младенов или Любослав Пенев могат да направят тима шампион.

Пенев се е разминал със завръщане начело на „червените“ два пъти, откакто собственици на ЦСКА са Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, съобщават колегите от Топспорт.

И при двата пъти причина да не стане пак треьнор на отбора са били прекалено високите му финансови изисквания.

След завръщането на ЦСКА в Първа лига, Любо е преговарял, но е поискал месечна заплата, която е била прекалено висока за босовете на клуба. Тогава разговорите са приключили бързо. Преди началото на този сезон е имало нови. Пенев е намалил претенциите си, но не достатъчно, за да има сделка. В крайна сметка ЦСКА беше поет от Нестор ел Маестро.

Ако сърбинът с британски паспорт се провали, името на Любослав Пенев отново ще се спряга за „Армията“. От клуба обаче не биха се съгласили да наемат бившия национален селекционер за повече от 45-50 000 лева месечна заплата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ