Екс-директор на ЦСКА съсипа отбора: Играйкаме си за третото място, служебна работа

7 Dni Sport05.11.2018
Локо пд-ЦСКА 05

Бившият директор на ЦСКА Георги Илиев направи интересно твърдение пред вестника на един от основните спонсори на „червените“ – „Петрол“.

Според Майкъла в момента ЦСКА се бори за третото място.

Склонен съм да се съглася с треньора Нестор, че футболистите толкова си могат. Не мисля, че треньорът може да бъде винен. Да, той носи отговорността за няколко мача, в които не беше налучкал състава. Но отборът просто си играе като за третото място. С това представяне, особено в гостуванията и конкретно срещу първите 4-5 тима, няма как да станеш шампион. Не виждам шампионски манталитет. Сякаш футболистите играят малко служебно, да се каже, че са излезли на терена. Трябва да се хвърляш здраво във всяка среща и особено срещу водещите отбори. Още повече че с купуването на емблемата всякакво външно напрежение отпадна. Заплатите идват на датата, нашите фенове са най-добрите, какво друго остава?! Няма просто с какво да се оправдаеш. Всичко ти е наред, само трябва да печелиш. Но ние не играем добре. И срещу Локо Пловдив не видях нищо особено. В крайна сметка ние сме ЦСКА – не може да играем като равен с равен с Локо Пловдив, с Ботев, с Берое… Окей, Десподов вкара страхотен фаул, но ние почти нямахме положения на „Лаута“ Как да вдигнем титлата по този начин? Има интересни футболисти, но е необходима шампионска искра. Когато си в ЦСКА, трябва да си шампион в сърцето и в главата си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ