Балъков обясни с магия загубата от шампиона

Цска Етър (15) красимир балъков

Старши-треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков коментира по много интересен начин загубата на неговия тим от Лудогорец с 4:1. Той заяви, че отборът му може много повече от показаното днес на стадион „Ивайло“, но грешки на неговите футболисти са се оказали ключови при 2:1.

„Стояхме добре 20-30 минути и въпреки че допуснахме много елементарен втори гол играхме футбол, имахме си положенията и логично стигнахме до 2:1 срещу Лудогорец. И след като стигнеш до такъв резултат срещу такъв отбор трябва да задържиш резултата. И сякаш в този момент някой омагьоса моите футболисти и започнаха да се подхлъзват и е нормално да ни вкарат. Един път е нормално да се подхлъзнеш, но два пъти и то все в такива ситуации …“

„Венци Василев и Дани Младенов са двама, които са изиграли 90% от мачовете ни и е нормално да ни липсват. Малко късмет и шанс ни липсваше срещу Лудогрец, за да покажем нашата игра. Имам респект към отбора, защото са шест пъти шампиони, имат класни футболисти. На мача в Разград се видя, че не е толкова трудно срещу тях. Ако си компактен винаги можеш да се противопоставиш на Лудогорец и ако краят на първата част беше различен, щеше да е по-добро и второто полувреме.“

„Никога не съм казвал, че сме на нивото на лидерите, а се стремим да правим по-малки грешки срещу тях. Не е трагедия, че сме загубили от Лудогорец, а че знам, че моят отбор може много повече.“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ