Вестник хвърли бомбата преди мача на „Лаута“: Уволняват Ел Маестро още днес!

Цска Витоша Бистрица (2) Ел Маестро

„Локомотив“ (Пд) се заканва да вгорчи живота на ЦСКА и техния треньор Нестор Ел Маестро. Двата тима се изправят в дербито на 14-ия кръг в Първа лига. Мачът е днес от 15,00 часа на стадион „Локомотив“ в парка „Лаута“.

Двубоят може да се окаже и последен за наставника на „червените“, ако той загуби битката, пише „България днес“. Столът на Ел Маестро се разклати напоследък след неубедителните игри най-вече в дерби мачовете. Евентуално поражение насред Пловдив ще отдалечи „армейците“ от първите две позиции в класирането, което няма да бъде никак добре прието от фенове и ръководство. Още повече че ЦСКА не успя да стигне до трите точки в предишното си гостуване на „Берое“ само преди седмица.

В същото време от „Локомотив“ са крайно амбицирани да се хвърлят за пълен успех. Пред „България Днес“ вратарят на тима Мартин Луков се закани, че е време и ЦСКА да бъде посечен. По-рано през сезона „черно-белите“ удариха и „Лудогорец“, при това насред Разград.

„Ние сме „Локомотив“ (Пд) и всеки мач излизаме за победа, независимо срещу кой отбор. Както видяхте досега през сезона, достатъчно големи отбори успяхме да победим. ЦСКА ще бъде следващият“, уверен е Луков.

„В България всички отбори се познаваме добре, така че е трудно да се говори за разучаване. Наясно сме с играта на ЦСКА и какво трябва да направим. Всичко е в нашите ръце. Силно се надявам да си тръгнат разочаровани от Пловдив. Абсолютно никой от състава на ЦСКА не ме притеснява. Щом Кешеру не успя да ме уплаши в Разград, не може да ме уплашат нито Али Соу, нито Мауридес“, заяви 25-годишният вратар на „Локо“.

„Вкъщи и стените помагат. Дано да дойдат възможно повече фенове, пред хора винаги се играе по-надъхано. Участие в първата шестица е заявено като цел от ръководството, стремим се към това нещо, но борбата ще бъде ожесточена. За Купата на страната колкото по-далеч, толкова по-добре. Имаме сили да стигнем до финал. „Локомотив“ от доста време не е вдигал трофей, така че е време“, завърши Мартин Луков.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ