Само в 7DniSport.bg

Левски да се готви за нов удар! За Стоянович става още по-страшно за следващия мач с Морето!

ЦСКА Левски (28) Славиша Стоянович

Левски го закъса здраво в защита след вчерашното поражение с дузпи от Черно море за Купата. Холмар Ейолфсон напусна още в 5-та минута със съмнения за скъсани връзки на коляното, а в началото на първото 15-минутно продължение Иван Горанов пое към болницата, за да се види спукано или счупено ребро има. И двамата със сигурност ще пропуснат мача с Ботев Пд в неделя на „Герена“ за първенство. Холмар ще бъде сменен от Аймен Белаид, а травмата на Горанов най-вероятно ще даде шанс за дебют на Луи Нганиони, който до момента игра само в контролите с Радник (Сурдулица) и Локо (София).

Големият проблем, който надвисна над главата на Стоянович с контузиите на Ейолфсон и Горанов, може обаче да стане още по-голям за мача с … Черно море! Следващия уикенд „сините“ гостуват на „Тича“ в мач за първенството, а при жълти картони срещу Ботев срещата ще пропуснат Аймен Белаид и Милош Цветкович, които към момента висят с по 4 официални предупреждения. При положение, че Горанов и Холмар не бъдат възстановени и за този мач, то защитата на Левски може да е в състав, който да не видим повече – Ивайло Найденов, Яблонски, Нуно Рейш, Нганиони.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ