От „Армията“: Край, писна ни! Продаваме Мауридес! Ето къде може да отиде!

Цска Витоша Бистрица (31) МАуридес

ЦСКА може да продаде своя голмайстор Мауридес през зимата, заговори се усилено на “Армията”. Причината е, че бразилецът изпадна в дупка и напоследък играта му е под всякаква критика, а дузпата, която би срещу Берое, може и да е преляла чашата на търпението.

Когато Мауридес дойде при “червените”, той набързо влезе в обувките на голмайстора Фернандо Каранга. Стартът му бе невероятен – 5 гола в първите 4 кръга. В Европа пък бразилецът отбеляза 4 гола за 4 мача. След това обаче Мауридес дръпна ръчната. През септември и октомври той има едва един гол – от дузпа при лесната победа над Септември (София).

Същевременно с това неговият конкурент Али Соу продължава да показва, че има страхотни качества. Гамбиецът се разбира много по-добре с Кирил Десподов от бразилеца, а това се видя нагледно и срещу Витоша (Бистрица) за Купата на България. Там Соу вкара два пъти за успеха с 3:1, пък макар и да влезе на терена в 66-ата минута. Друг кариока – Евандро, също чака да играе, което е трудно постижимо при наличието и на Мауридес, и на Соу.

Мауридес дойде от Беленензеш. Възможно е той да бъде продаден на клуб от Източна Европа или Близкия Изток.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ