Киров се извини на Локо Пд за риболова с това изказване! Бруно не пропусна да го жегне

dunav-loko_pd-kupa02

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров призна, че Локо Пд е по-добрият отбор от двата и заслужено продължава напред в турнира за Купата на България след успеха с 2:1 на Градския стадион в Русе. Изказването му идва като извинение за думите му отпреди двубоя, когато каза, че Смърфовете са посредствен отбор, който ще отиде на риболов и ще си тръгне победен.

„По-добрият отбор победи. Не се справихме със задачите и указанията. Честита победа на Локо Пд, заслужено продължават. Не стояхме добре на терена, вкарахме гол в 90-та минута,  но това не означава, че сме се вдигнали и сме изпуснали положения. Не е това, което искам аз и мисля, че можем много повече. Ще се старая да взема максимума от футболистите“, каза Киров, а Бруно Акрапович не пропусна да го жегне.

„Имахме 9-1о чисти положения за гол. Можеше да е 5:0 или 6:0 още до полувремето. Ако това е да сме слаб отбор… Нека Киров си мери приказките, защото не са колегиални тези негови думи“, сподели наставникът на „черно-белите“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ