Левски отива край морето, за да се бори за място на 1/4 финалите за Купата на България

7 Dni Sport31.10.2018
Левски Верея (12) Радост

Днес от 16:00 часа, Черно море приема Левски на „Тича“ в мач от осминафиналите за Купата на България. Вчера място на 1/4-финалите вече си осигуриха Струмска слава, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.

„Сините“ са готови да впрегнат всички сили, тъй като целите им през настоящата кампания са доста високи, а и допълнителен стимул е сблъсък с Илиан Илиев, който в бивш техен футболист.

Старши треньорът на столичани Славиша Стоянович най-вероятно ще заложи на почти същия състав, като този, които пусна срещу Верея, когато Левски записа разгромна победа със 7:0. Единственото, за което наставникът все още не е взел категорично решение е кой да стартира като титуляр в средата на терена. Вариантът е Филипе Нашименто да замени Нуно Рейш. Под рамката отново ще е Божидар Митрев, тъй като Мартин Полачек разочарова с някои от изявите си и в момента българският вратар отново получава шанс за изява. Атаката ще бъде водена от Станислав Костов, който се намира в много добра форма.

Илиан Илиев пък няма да може да разчита на младежкия ни национал Мартин Костадинов, тъй като той още се възстановява от вируса, който прекара наскоро. На негово място по десния фланг ще видим Емил Янчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ