Росен Кирилов: В един момент заиграхме така, че помислих, че може да изравним

Цска Витоша Бистрица (22) Росен Кирилов

Треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов сподели, че се надява неговият тим да заиграе с по-голямо самочувствие срещу квалитетните отбори от България. Наставникът на „бистришките тигри” вярва, че отборът му е способен да играе като равен с равен с големите, но липсата от поредица от успехи спъват това развитие на Витоша.

„За съжаление след две контраатаки на ЦСКА, те ни вкараха. Смятам, че ни вкараха детски голове. Не ми хареса, че излизаме срещу големите притеснени, а можем да играем футбол, както и далеч по-добре. Може да се противопоставим успешно. Излизаме със страх и ни вкарват в началото. Заиграхме по-добре през второто полувреме, имахме ситуации. През целия мач имаше хубави атаки и изнасяния, но не могат да си повярват още срещу големите отбори. Аз им казах, че трябва да направят поредица от победи, за да си вдигнат увереността. Тогава може да опитаме да взимаме точки от големите”, бяха първите думи на Кирилов.

„Срещу Локомотив Пловдив играхме добре, но ЦСКА има по-класен отбор от този на Локо Пд. На моменти стояхме добре и разигравахме топката, а в един момент ми се стори дори, че можем да изравним. Класата на Десподов и Али Соу си оказа влияние. Срещу Локо Пд допуснахме леки голове, а преди това изпуснахме чисти положения. Можехме и на „Лаута” да изравним, но пропуските не ни позволиха”, продължи наставникът на бистричани.

„Излизаме с прекален респект срещу отборите от Топ 5. Говоря за Ботев, Берое, Левски, ЦСКА, Лудогорец. Отборите, които са по-близо до нас, се надиграваме, печелим”.

„Надявам се Тодор Гочев да е получил спазъм, а не разтежение или разкъсване, за да можем да го ползваме още в мача с Дунав. Предстои ни тежък мач срещу тях. Има импулс в играта им. Ще е тежко, но ние отиваме в Русе за победа”, завърши Росен Кирилов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ