Шанс за Ивелин! Душманинът му в Спартак бе уволнен, треньор на полуфиналист в ШЛ може да го наследи

ивелин попов

Кошмарът за Ивелин Попов в Спартак (Москва) изглежда намери своя край. Испанският треньор на тима Масимо Карера бе уволнен тази сутрин след третата поредна домакинска издънка на тима – 2:3 от Арсенал (Тула) на Георги Костадинов през уикенда. Шампионът на Русия за 2017 г. крета в златната среда на класирането – 7-о място със 7 точки по-малко от лидера Зенит, и това накара ръководството да освободи Карера, който през пролетта засили Попето под наем в Рубин, а от началото на сезона редовно го оставяше на пейката.

Сега за Ивелин ще има нов шанс да се докаже в Спартак под ръководството на следващия треньор. За поста вече са спрягани доста сериозни имена като Брендън Роджърс, който води Селтик, Леонардо Жардим, който изведе Монако до полуфиналите в Шампионската лига през миналата година, треньорът на националния отбор на Русия Станислав Черчесов, легендата на ЦСКА (М) Леонид Слуцкий и Курбан Бердиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ