Проблемите на Томаш не му оставят избор – Гаджев излиза титуляр срещу Витоша

1

Владимир Гаджев ще бъде титуляр за Берое в гостуването на Витоша в последния мач от 12-ия кръг на Първа лига. Халфът подписа контракта си със заралии преди по-малко от 2 седмици, но проблемите в средната линия ще принудят наставникът Александър Томаш да заложи от първата минута на новото си попълнение. Мартин Райнов и Борислав Цонев са с контузии и това отваря позиция за Гаджев. Иван Бандаловски е наказан и също ще гледа срещата по телевизията.

За заралии днешният двубой е много важен, защото само победа ще ги остави в близост до топ 3. „Зелените“ има 20 точкки към момента, а вторият и третият ЦСКА и Левски са с по 28. Грешна стъпка в Бистрица ще е тежък удар в амбициите за медал и класиране в Европа на тима.

Витоша обаче не е за подценяване този сезон, както вече няколко пъти доказа. Момчетата на Росен Кирилов изповядват офанзивен футбол и това им носи успехи. Те са 10-и в подреждането с 13 точки, на цели 9 над последните Септември и Верея, и само на 4 зад 6-тия Локо Пд. Победа над Берое ще прати Тигрите само на точка зад топ 6.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

ВИТОША: Х. Василев; Цанков, Милчев, Купенов, Гочев; К. Узунов, Котев; Вълчанов, С. Христов, Садула; Милев
Старши треньор: Р. Кирилов
БЕРОЕ: Перниш; Желев, Хаджиев, Г. Ангелов, Василев; Цветков, Гаджев; Вандерсон, Минчев, Бригидо; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: “Витоша”
НАЧАЛО: 20:00 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ