Акрапович изригна: Жал ми е за българския футбол, схемата срещу нас всеки път е една и съща!

ЦСКА Локомотив Пловдив (20)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович изрази съжаланието си за българския футбол. Специалистът направи това след загубата с 0:1 срещу Дунав, която дойде след съдийска грешка. Наставникът на „смърфовете“ подчерта, че реферите режат тима му във втори пореден мач.

„Това не е дузпа и се видя от всички. Търсеше шанс да им даде такава дузпа и я даде. Жал ми е за българския футбол и за моите футболисти. Жал ми е, защото хвърляме много нерви. Ако продължаваме така, не знам какво ще правим, как ще се мотивираме. Не говоря за напускане. Случва ни се във втори мач (бел. ред. – визира и срещата с Берое), трудно се работи в такава обстановка. Нямаме проблеми в нападение, трябва да работим повече на тренировките относно завършването на атаките. Да, направихме крачка назад. Трябва да говоря с отбора, защото съм разочарован от поведението на играчите“, каза Акрапович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ