Обертан призна, че щеше да си тръгне, ако Роси бе останал! Звездата на Левски обяви всички причини да преподпише

1

Габриел Обертан говори пред клубния канал на Левски след като преподписа договора си с клуба до 2021 г. Французинът призна, че остава на „Герена“ заради любовта на феновете, усещането, което те му дават на терена, отношението на всички в клуба към него и заради Славиша Стоянович, намеквайки, че ако Делио Роси не бе уволнен, то той щеше да напусне.

„Чувствам се страхотно, от самото начало знаех, че ще остана, защото и двете страни го искахме. Исках да преподпиша след победа, но вчера хвърлихме доста усилия и тепърва ще анализираме. Не бях изненадан от подкрепата на феновете, защото познавам любовта им към Левски. Великолепно е да имаш такава подкрепа, усетихме страстта и дадохме всичко. Загубата е леко разочарование, предстоят още много мачове. Боря се за всяка топка във всяка минута. Понякога изпускам скандиранията, но жена ми ми казва след мачовете какво се е случило.

Аз съм състезател и обичам да се състезавам. Миналата година бяхме трети в първенството, което не ни беше целта. После дойде разочарованието с Вадуц, а след това пристигна новият треньор заедно с няколко класни попълнения като Мариани и Луан Виана. Отношението към мен е страхотно и не виждам причина да си тръгна. Хората са зад мен. Парите не са водещи, на 29 г. търся стабилност и предизвикателство. Целта ми е да спечелим купи и титли и да се класираме за Европа. Феновете няма народност и се радвам, че ценят това, което правя. Страхотно е да усещам това, защото ми дава огромна увереност. За мен искам да печеля титли и това искам да правя. За феновете – искам да останат зад нас, а знам, че това ще е така. Ние знаем какво трябва да направим и вярваме“, каза Обертан пред Левски ТВ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ