Само в 7DniSport.bg

Аутуори отказа да говори, ето какво обяснение стъкми помощникът му

Лудогорец - Левски (2)

Помощник-треньорът на Лудогорец Бруно Пивети коментира успеха на шампионите срещу Левски в дербито на 12-ия кръг на Първа лига.

„Беше много труден мач. Успяхме да излезем начело в класирането, сега трябва да запазим първата позиция, през първото полувреме контролирахме двубоя с преса, в началото на второто полувреме също бяхме по-добри, пропуснахме да затворим мача с няколко добри положения, след това направихме и грешки. Имахме стойностен отбор срещу нас, с добри футболисти и добър треньор. Последният мач винаги е най-трудният. Сега сме на първото място, ако във всеки двубой дадем сърцето си ще спечелим титлата, трябва да се придържаме към нашия план“, коментира помощник-треньорът на Лудогорец.

„Имам си идеи, ще останем с играчите, повечето, всички играчи искат да се развиват с нас, сигурен съм, че ще се справим. Аутуори има страхотни качества и като треньор, и като човек, трябва да уважим решението му да си тръгне, ще продължим работата му. Има страхотни професионалисти тук, ще продължим работата“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ