Венци Стефанов разкри, че Заги е вилнял в съблекалнята след 3:1 и подпука Септември: Толкова много бежанци, че чак се уплаших

Славия Ботев Враца Венци Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри след победата на неговия отбор с 3:1 над Септември, че в съблекалнята треньорът Златомир Загорчич се е карал на своите за пропуснатите положения през второто полувреме и изпуснатите шансове „белите“ да запишат разгромен успех.

„Ние винаги създаваме положения, но днес успяхме и да ги реализираме, за разлика от другите ни мачове и аз се радвам от това. И второто направихме доста пропуски, но това е от липса на концентрация. Видях, че треньорът беше бесен вътре в съблекалнята и смятам, че момчетата ще си вземат бележка.

Учудващо за мен школата на Септември създава толкова много футболисти, а днес видях толкова много бежанци, че ми се уплаши окото. Явно някои мениджър им пълни главите … Президентът на Септември си знае какво прави, но аз смятам, че трябва да се дава шанс на българите. Ние сме българи и в края на краищата България е над всичко“, атакува Стефанов и днешния съперник. Босът на „белите“ призна, че още няма взето решение за това как да бъдат наказани юношеските национали Георги Йомов и Наско Милев, когото клубът преотстъпи на Витоша в началото на сезона. Припомняме, че те двамата и Венци Керчев се замесиха в скандал след загубата на младежкия национален отбор 0:1 от Люксембург, пускайки видео, в което се държат изключително невъзпитано с възрастна двойка на летище в Германия.

„Грешка на момчетата, ще си понесат наказанието. Когато решим какво да е, ще го оповестим. Това е техен пропуск. Моралните ценности са много важни и ще се постараем да не се случва никога повече с футболисти на Славия.“

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ