ЦСКА откри сезона в Суперлигата с експресно 3:0 във Варна

цска черно море

ЦСКА надигра като гост Черно море (Варна) с 3:0 (25:20, 25:21, 25:13) в мач от първия кръг на Суперлигата при мъжете, който се игра в зала „Христо Борисов“. С това волейболистите, водени от Сашо Попов стартираха с успех и тръгнаха уверено в новия сезон на шампионата.

Домакините, водени от новия си треньор Димитър Пангаров тръгнаха нахъсано бяха равностойни на „червените“ през по-голямата част от първия гейм до 19:19. В решителните минути обаче армейците наложиха волята си и го спечелиха. Във втората част гостите започнаха да диктуват играта, като поведоха с 15:9. Варненци успяха да изравнят до 15:15, но гостите не позволиха повече изненади. Отново направиха разлика и я поддържаха докрай, като взеха и втората част.

В третата част домакините вече нямаха сили за отпор, ЦСКА поведе с 15:8 и затвори безпроблемно гейма с голяма разлика, като спечели мача в три гейма за 70 минути игра.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ