Тежка среща в отбор от Втора лига заради 0:7 в контрола, треньорът: По-лошо от това да нямаш нападател е да нямаш дух и желания

пирин

Ръководството на Пирин е имало сериозен разговор с футболистите след злополучната контрола със Септември по врече на паузата, която „орлетата“ загубиха с катастрофалното 0:7.

„Бе им обяснено, че това всъщност е най-тежката загуба в историята на Пирин“, разкри треньорът Петър Златинов, който очаква от тима си победа и добър футбол срещу Локо (ГО).

„Но очакванията са едно, реалностите са друго. Надявам се този път да се сбъднат. Защото два поредни домакински мача загубихме от преодолими отбори. Сега трябва да направим по-трудното, да си наваксаме загубените точки с успех навън.Това ни е нужно, за да можем да вървим в нормално темпо с добър точков актив“, каза Златинов, в чийто състава има доста контузени футболисти.

Росен Кръстев, Петър Христов, Влади Златинов и Антон Костадинов няма да могат да играят.

„Първите трима са централни нападатели, така че това за нас определено е сериозен проблем. Обаче по-страшното от това да нямаш централен нападател е да нямаш дух за игра, за победа“, каза треньорът на Пирин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ