Още една оставка в Лудогорец! Това е поредният, който иска да избяга от Разград

1

Хари Казаков – треньорът на вратарите в дублиращия отбор на Лудогорец, който се състезава във Втора лига, е поредният, пожелал да напусне клуба, твърди „Тема спорт“. Бившият страж на Спартак Плевен е изявил желание да си тръгне.

Напоследък хората, които поискаха да напуснат, не са малко. Друг специалист, който отговаряше за част от играчите под рамката на орлите – Бернд Дреер, си тръгна през лятото. Дългогодишният страж, а след това и треньор на вратарите на Байерн Мюнхен напусна в началото на кампанията, като в момента временно неговото място заема Виктор Георгиев. Италианецът Гуидо Нани, работил в Лацио и Рома, пък призна, че е отказал покана за треньор на вратарите в Разград.

Шефът на школата на Лудогорец Яков Папарков е с молба за напускане, като сега длъжността му се изпълнява от Валентин Станчев.

Както е известно, главният мениджър и старши треньор Пауло Аутуори ще води орлите утре срещу Левски за последен път, след което си тръгва по собствено желание. Преди 10 дни от клуба пък обявиха, че се разделят с дългогодишния си спортен директор Методи Томанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ