Само в 7DniSport.bg

Балкански гранд от месеци набелязал звезда на ЦСКА! Ясно е и за офертата!

ЦСКА Ботев вр (5)

Около звездата на ЦСКА Кирил Десподов отново се разшумя сериозно в последните дни, като се появиха информации, че крилото е хванал окото на елитния италиански Дженоа, както и на Пескара, който се цели в промоция за Серия А. Ясно е, че националът е в списъка за наблюдение и на отбори от Турция, Русия и Англия.

В Гърция пък днес пишат, че местният гранд Олимпиакос от няколко месеца с интерес наблюдава развитието на Десподов, който този сезон вече има 6 гола и 5 асистенции с червената фланела. Бързакът от Кресна впечатлява с техниката и борбеността си, които му заслужиха титулярно място и в селекцията на Петър Хубчев, което според гръцките издания ще вдигне още повече цената му.

За момента обаче за официална оферта от страна на Олимпиакос не се съобщава, като на юг от границата припомнят, че в началото на годината у нас се чу за сума от порядъка на 1,5-2 млн. евро, за които от ЦСКА са склонни да продадат Десподов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ