Глупостта на родни национали ще им струва скъпо! БФС ги привика и ги плаши с Дисципа!

Левски Славия 2ро (9) Иван Горанов

Комисията по Етика и феърплей към Българския футболен съюз се самосезира на базата на качени видеоматериали в социалните мрежи, впоследствие излъчени и от български телевизии, и на свое извънредно заседание във вторник, 23 октомври от 10:00 часа ще изслуша обясненията на трима футболисти от националния отбор до 21 г. – Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев. Комисията и ръководството на БФС изразяват своето възмущение от поведението на тримата футболисти на летището във Франкфурт и заявява, че виновниците за уронването на престижа на националните отбори по футбол на България ще бъдат наказани с цялата строгост на Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз.

Припомняме, че Йомов, Керчев и Милев качиха видео, в което се возят на една от количките за багаж на летището и подвикват на възрастна двойка да се отмести от пътя на превозното средство, като използват подигравателна реч към потърпевшите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ