Първо в 7DS: ЦСКА търси новият Каранга! Вижте всички трансферни цели на Ел Маестро!

ЦСКА - Етър, контрола, Нестор Ел Маестро, Фернандо Каранга

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА има набелязани приоритетни цели за предстоящия зимен трансферен период, разбра 7DniSport.bg. На „Българска армия“ искат да се подсилят с четирима нови – централен защитник, крило, плеймейкър и нападател. Неслучайно и спортният директор Стойчо Стоилов замина на мисия в Южна Америка.  „Червените“ са се свързали и с мениджъри, с които работят в последните години, давайки им характеристиките на необходимите на старши треньора Нестор Ел Маестро играчи.

Важно за ЦСКА е намирането на нападател тип „Фернандо Каранга“. „Червените“ търсят снажен и много бърз голаджия, на когото са готови да дадат и солидна заплата, за да го убедят да подпише и да запълни празнината оставена след продажбата на бразилеца в Китай. Мауридес тръгна ударно, но постепенно формата му падна, а Евандро и Али Соу така и не могат да заслужат доверието на Ел Маестро за място в титулярния състав.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ