Селекцията в ЦСКА започна! Ето откъде ще са първите нови

стойчо стоилов трифон попов димитър пенев

ЦСКА не губи никакво време и вече работи сериозно по зимната си селекция. За целта главният мениджър на армейците Стойчо Стоилов отново се е заел със задачата по намирането и привличането на играчи за постовете, които трябва да бъдат подсилени. От няколко дни той е на скаутска мисия в Южна Америка. Там е посрещнал и рождения си ден (в понеделник навърши 47 години). ЦСКА вече има набелязани цели.

Заминаването на Стоилов към този континент пък не е никаква изненада, тъй като клубът често насочва погледа си към местния пазар. В момента на “Армията” играят четирима бразилци – левият бек Жеферсон, крилото Енрике Рафаел, както и централните нападатели Евандро и Мауридес. Те, както и гамбиецът Али Соу, не притежават паспорти на страни от ЕС. Това създава известен проблем, тъй като само трима от петимата могат да попаднат заедно в групата за мач. Затова и ЦСКА търси играчи от първенствата в Южна Америка, които се водят граждани на Европейския съюз и по този начин няма да заемат място за чужденци.

Възможно е Стоилов да не се прибере у нас за мача с Етър в неделя, а по това време да наблюдава играчи. Билетите за сблъсъка с виолетовите, който е от 20:00 часа на “Армията”, както и този с Лудогорец (на 6 декември от 17:30 часа), са в продажба. Те са на цени 10 лева (сектор Г), 15 лева (сектор В), 20 лева (сектор А) и 150 лева (ВИП ложа).

“Тема спорт”

One comment

  • Remi Bosses*

    17.10.2018 at 11:05

    ПОЖАРНА ЧАКАМЕ ТЕ НА АРМИЯТА ДА ДОНЕСЕШ ЕМБЛЕМАТА. ВЗЕМИ РУМЕН ПИЛОТО И ДАНИ ПЕТКОВ С ТЕБЕ. ВЗЕМИ СИ И ПЛАТЕНИТЕ ТАШАЦИ, БОКЛУЦИТЕ ДЕТО ПЕЕХА ,,А ДЖУДЖЕТО УМРЕ АЛЕ ,АЛЕ… НЯМА ФЕНОВЕ,НЯМА СТАДИ ОН, НЯМА ЕМБЛЕМА…К У Р ЗА ПОДЛОГИТЕ – ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ, К У Р В И на ДОМУЗА.ВСИЧКИ ПОДЛОГИ ПРИ ТУБАТА

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ