Само в 7DniSport.bg

Синът на Илиан Илиев в центъра на вниманието в Португалия

7 Dni Sport16.10.20180
черно море - верея (5)

Илиан Илиев – младши даде пространно интервю за един от най-популярните спортни ежедневници в Португалия. Синът на бившия ни национал, който в момента е старши-треньор на Черно море, играе за тима на Академика Коимбра до 23 години.

Заглавието на материала е следното: „Български клан се завръща в Португалия“. В статията младият българин, който е юноша на Черно море, споделя, че се чува с баща си ежедневно. „Няма ден, в който двамата да не разговаряме. Иска да знае как се чувствам, как е преминала тренировката ми и дали всичко е наред. Коимбра е много спокоен град, който има много добър университет“, заявява Илиев

„Имам моите мечти, както и моят баща. Той е играл за националния отбор на България. Участвал е на Световното първенство във Франция през 1998 година. Играл е в голям клуб като Бенфика. Аз гледам да вървя стъпка по стъпка. Първо искам да достигна до основния отбор на Академика. Ясно е, че искам да стигна и до националния отбор. Работя за да бъда повикан“, допълва роденият през 1999 година Илиев.

„Харесвам много португалската кухня и най-вече португалските морски дарове. В България също има, но не са като тези тук“, признава Илиев – младши.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ