„Левски Лукойл“ стартира с три поредни домакинства във ФИБА

7 Dni Sport16.10.2018
баскетбол - Левски Лукойл - Рилски спортист

„Левски Лукойл“ ще изиграе три поредни мача пред столична публика от ФИБА Къп и това ще се случи в рамките на следващите 15 дни.

Утре в зала „Универсиада“ шампионите на България откриват сметката си в турнира срещу украинския „Днипро“, началото на срещата е точно в 19:00 часа, като няма да има пряко телевизионно излъчване.

Втората изява пред българска публика във ФИБА Къп за „сините“ е на 23 октомври, когато те ще се изправят срещу финландския „Катая“. Третата пък наистина се очертава да е черешката на тортата, защото на 31 октомври в „Универсиада“ ще акостира „Арис“ – клуб, в който има оставена българска следа.

Преди години за жълто-черните от Солун игра Димитър Ангелов, който сега ще се опита да направи всичко, за да види гръцкия тим победен, но вече в качеството си на помощник-треньор на Константин Папазов в „Левски“. Последното наше момче в „Арис“ бе Александър Везенков, който потегли от там директно в посока „Барселона“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ