Новината, която сгря душите на цяла „червена“ България, е факт

7 Dni Sport16.10.2018
Емблема

Още един кредитор на ЦСКА след Радостин Василев заяви, че иска да върне част от сумата, която има да получава. Любопитното е, че става въпрос за чужденец – Стивън Сънди от Нигерия. Халфът игра за ЦСКА от началото на 2014 година до лятото на 2015. Има да взима сериозна сума – 62 809.55 лева. В момента Сънди е част от американския Реал Солт Лейк. Той е анонсирал своето намерение да върне процент от парите в разговор с фенка на ЦСКА, която също живее в САЩ.

„Кореспондирах си със Стивън Сънди и той каза, че е готов да даде част от парите, които получи, за ДЮШ. За да не смятате, че си измислям, ето го доказателството (цитат на Сънди): „Разбира се, първата стъпка е да получа парите, моят адвокат ще получи своята комисиона. След това ще видя какво мога да даря за школата на ЦСКА“, пише жената в официалния форум на феновете на отбора.

Нигериецът записа 36 мача за ЦСКА в елита. След това премина за кратко в турския Аланияспор, а от началото на 2016 година без прекъсване е в Реал Солт Лейк (59 мача и 1 гол в МЛС), пише „Тема Спорт“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ