Кадър за историята: Капитаните на Левски и ЦСКА се прегърнаха (Снимка)

7 Dni Sport15.10.2018
ЦСКА Левски (49) Бодуров

Футболните ни национали се представят отлично до момента в новия турнир на УЕФА – Лига на нациите, постигайки победи в първите си три мача. Утре селекцията на Петър Хубчев гостува на преследвача Норвегия – от 21:45 часа. С пълен актив от 9 точки България оглавява класирането в група 3 на лига „C“ и уверено крачи към Евро 2020.

Преди няколко часа „трикольорите“ пристигнаха в Осло, а по време на полета беше запечатана снимка, която потвърждава затвърдилото се мнение след успешните мачове – че националите ни са по-сплотени отвсякога.

И след победата над Кипър (2:1) всеки един от играчите на Петър Хубчев, а и самият той, изтъкваха, че отборът е едно голямо семейство. Потвърждава го и снимката, на която прегърнати в самолета са капитаните на Левски и ЦСКА – Иван Горанов и Николай Бодуров. С тях е и друг от „червения“ тим Кристиян Малинов. Тримата са загърбили враждата на клубно ниво в името на най-важното – българският национален отбор.

Бодуров, Горанов, Малинов и абсолютно всички в лагера на „трикольорите“ са пределно амбицирани да победят и утре. Защото България е над всичко!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ