Само в 7DniSport.bg

СТРАХовит! Национал е №2 сред всички звезди в Лигата на нациите! „Центрира“ на България за първото място!

1

България е начело в група 3 в дивизия С на Лигата на нациите и утрешният мач с Норвегия е много вероятно да  даде отговор на въпроса ще успеем ли да спечелим потока и да се доближим до класиране на Евро 2020, макар и по-наглед по-лекия път. Това предстои да стане ясно, но към момента трябва да сме абсолютно запознати с един факт – българин е вторият най-добър голов подавач в турнира! Десният ни бек Страхил Попов подаде за 3 от 5-те гола на България в Лигата на нациите и изостава единствено от супер надеждата на Испания Марко Асенсио, който има 4 асистенции. Страхил последователно качи топката на главите на Радослав Василев (за успеха с 1:0 срещу Норвегия) и Кирил Десподов (за 1:1 срещу Кипър), а подаването му за красивото воле на Тодор Неделев е това, което го направи №2 в Лигата на нациите.

На практика последните три гола в турнира за Лъвовете идват след пасове на играча на Касъмпаша, който не е пропуснал нито минута за клубния и националния отбор от началото на сезона!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ