На ръба на уволнението Лагербак дразни Лъвовете! Избра долен ход, с който да се оправдае, ако пак яде бой от Хубси

България Норвегия 2ро (18)

Националният селекционер на Норвегия Ларс Лагербак явно треска го тресе преди четвъртият мач от Лигата на нациите срещу България утре. Скандинавците са втори в групата с три точки зад трикольорите, а Лагербак е на ръба на уволнението, както сам си призна. Явно под голямото напрежение и след загубата в първия мач в София, наставникът реши предварително да си постеле оправдание, ако отново бъде надигран и надхитрен от Петър Хубчев.

Добър знак от УЕФА и съдбата срещу Норвегия? Дадоха мача на съдията, свирил третата най-голяма БГ-победа в Европа този сезон

След като те ни поведоха с 1:0 в София, видяхме нещо съвсем различно от футбола. Българските играчи се хвърляха и лежаха на терена, бавеха времето по всякакъв възможен начин, опитваха се да влияят на съдията. Това поведение е в тяхното ДНК“, коментира Лагербак. Той очаква подобно поведение на българите и в утрешния мач, тъй като и равенството е добър резултат за Лъвовете, които със сигурност ще са ядосани от атаката на шведа, особено след страхотното второ полувреме, което изиграха срещу Кипър.

Нападател, минал през Първа лига, с мръсна атака срещу България: Те обичат да падат, да бавят и да лежат по терена

„Говорихме с играчите ми за това. Предупредих ги да не се влияят от поведението на съперника, а да се концентрират върху себе си. Казах им, че не трябва да правят нарушения и да получават жълти картони заради нерви“, каза още Лагербак.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ