Неделев да помисли пак дали му се бяга от Ботев! Кандидат №1 за подписа му назначи скандален некадърник!

Ботев Пд-Дунав13

Тодор Неделев разбуни духовете около бъдещето си преди няколко седмици в спор с фен на Ботев Пд във фейсбук. Тошко се чудеше кого ще плюят бултрасите, когато той си тръгне от „Коматево“, а както 7DniSport.bg разкри фаворит за неговия подпис е елитният италиански Киево. „Летящите магаренца“ ще се върнат с оферта за „жълто-черният“ №8 през зимата, а тогава треньор ще им е бившият национален селекционер на Италия Джан Пиеро Вентура. Неговото назначение стана факт днес, около година след като наставникът бе разжалван от селекционерския пост в Скуадра Адзура заради загубата от Швеция в баража за класиране на световното първенство в Русия.  Вентура бе обявен за абсолютен некадърник от феновете на Апенините и според някои коментари назначението му в Киево е истинско чудо.

С оглед на новия старши треньор и фактът, че Киево е на последното 20-о място в Серия А, няма да е лошо Тошко Неделев да се замисли дали няма да му е по-добре да потърпи още малко хулите на „жълто-черните“ след някой и друг незадоволителен резултат на Ботев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ