Отлични новини за ЦСКА и Ел Маестро! Стават факт още утре!

монтана ЦСКА2

Левият бек на ЦСКА Жеферсон вече е на път към България. След двуседмични възстановителни процедури в Щутгарт в петък той си е тръгнал от Германия. Жеферсон обаче изкара последните няколко дни в португалския град Сетубал, където се видя със свои роднини.

От утре левият бек ще се присъедини към ЦСКА и ще поднови пълноценни тренировки. Очаква се Жеферсон да се завърне на терена преди края на месеца – вероятно още за шампионатното гостуване на Берое на 27-и (събота). Възможно е бразилецът да играе и в домакинството срещу Витоша за купата на 30-и.

Жеферсон изкара в лазарета два месеца, след като получи контузия в бедрото на последната тренировка преди първия мач с Копенхаген в Лига Европа (1:2).

Така с контузия в състава остава единствено крилото Енрике Рафаел. В момента той е в базата на родния си клуб Атлетико Минейро, където води възстановителна терапия след претърпяната операция на рамото. Енрике ще остане още седмица в Бразилия и е очакван в България около 15 октомври.

От ЦСКА съобщиха след интервенцията, че крилото ще започне подготовка с отбора, след като се завърне у нас. В случай на нужда обаче не е изключено Енрике да бъде изпратен на рехабилитация и в Щутгарт, подобно на Жеферсон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ