СЕНЗАЦИЯ: Аутуори напуска Лудогорец?! Ясен е новият му отбор!

пауло аутуори

Пауло Аутуори може да разтресе още по-сериозно атмосферата в Лудогорец и да напусне клуба през паузата за националните отбори! Игрите на разградчани са по-скоро в графата посредствени от началото на сезона под ръководството на 62-годишния бразилец и сега пред двете страни се открива шанс за раздяла.

Според медиите в Южна Америка Аутуори е сред най-сериозните възможни нови треньори на колумбийския гранд Атлетико Насионал. Тимът в момента се води от временен наставник и клубното ръководство е набелязало Аутуори за свободния треньорски пост. Слуховете за негово назначение се засилват още повече от факта, че в Колумбия пишат и кой ще е асистент на бразилеца – Виктор Аризстибал, с когото Аутуори е работил в гранда от страната на кафето Сантос през 1999 г.

Дали Аутуори наистина ще напусне Разград и възможността да води отбор в групите на Лига Европа, за да се захване с колумбийския гранд Насионал и да реши проблемите му, се чудят в Южна Америка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ