Само гейм на върха на силите не стига! Лъвиците се стъписаха от Турция и записаха втора загуба на Световното

1

Волейболистките на България записаха втора загуба на Световното за жени в Япония. След като в събота нашите отстъпиха с 0:3 на Италия, днес със същия резултат ги победи и Турция. Момичетата на Иван Петков сякаш бяха стъписани в големи моменти от мача и не намираха отговор на играта на финалистките от Лигата на нациите. Лъвиците показаха зъби само във втория гейм, който туркините спечелиха на косъм с 25:23, но в останалите части нашите отбелязаха само 17 и 12 точки.

Следващият мач на българките е утре от 13:20 ч. срещу Китай, който изненадващо е с победи след първите си два мача и двубоят може да се окаже решаващ за класиране в следващата фаза на турнира.

БЪЛГАРИЯ – ТУРЦИЯ 0:3 (17:25, 23:25, 12:25)
БЪЛГАРИЯ: Лора Китипова, Мирослава Паскова, Гергана Димитрова, Мария Каракашева, Нася Димитрова, Христина Русева,  Жана Тодорова-либеро
Старши треньор: ИВАН ПЕТКОВ

ТУРЦИЯ: Мелиха Исмаилоолу, Мерием Боз, Еде Ердем Дюндар, Зехра Гюнеш, Джансу Йозбай, Сейма Ерджан – Симге Шебнем Акоз-либеро
Старши треньор: ДЖОВАНИ ГУИДЕТИ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ