Левски реши скандала със сринатия портал! Билети в деня на мача ще има! Вижте къде

1

От Левски намериха начин да предоставят билети за мача с ЦСКА на феновете си, които не успяха да се сдобият с пропуски заради сринатият портал на Тикетпро, където ценните хартийки бяха пуснати в продажба. Както е известно, сайтът, от който феновете може да си купят билети, вчера не бе достъпен и това е предизвикало реакцията на „сините“.

Ето какво написаха от Левски:

Днес касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ ще работят до 20:00 часа или до наличието на желаещи да закупят пропуски при струпване на хора.

Цената на билетите за привърженици на Левски е 15 лева за сектор В и 10 лева за сектор Б.

Напомняме Ви, че трябва да носите задължително със себе си своите лични карти, без които няма да бъдете допускани на стадиона.

Бум в продажбата на билети за дербито! Касите ще работят, докато и последният фен не си купи!

Също така получихме огромен брой запитвания и оплаквания от наши привърженици извън пределите на София, които не успяват да си закупят билети за мача по указаните от организатора начини за това. По тяхна молба клубът закупи билети за срещата според заявките на феновете. Пропуските ще бъдат налични утре, събота, 29.09., на специално обособено място пред феншопа на сектор А на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“от 10:00 до началото на двубоя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ