Първо в 7DS: Голям купон в Локо Пд! На „Лаута“ направиха нещо извънредно

Ботев Пд-ЛокоПд 21

На „Лаута“ се случи нещо немислимо и извънредно днес. Треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович отмени плануваната за преди обяд тренировка на отбора, научи 7DniSport.bg. Босненският специалист реши да направи този подарък на възпитаниците си заради … своя рожден ден. Акрапович празнува своя 51-ви рожден ден днес. Преди около час и половина наставникът събра всички футболисти и ги заведе на обилна почерпка в известно заведение, разбра още 7DniSport.bg.

Така вместо да проведат занимание след успеха над Поморие за Купата вчера, смърфовете се отдадоха на голям купон. А той е спретнат лично от Бруно Акрапович, който е известен с желязната си дисциплина. Неведнъж той привикваше отбора за тренировка по първи петли, а освен това играчите до последно бяха държани в неведение точко кога ще е следващото занимание. Сега обаче Бруно ги сюрпризира приятно.

По наша информация черно-белите ще започнат подготовката си мача с Етър от утре следобяд, като заниманието е насрочено за 19 часа. Двубоят с болярите е в неделя от 20 часа на „Лаута“ и черно-белите са преценили, че е най-добре да тренират при подобни условия.

Утре от 17 часа на официалния терен на стадион „Локомотив“ ще се проведе и Битката за Пловдив между ветераните на Локо  и Ботев от областният етап на първенството . Това е другата причина смърфовете да подновят тренировъчния процес в този по-късен час.

Екипът на 7DniSport.bg честити рождения ден на Бруно Акрапович, като му пожелава крепко здраве, щастие и много успехи в личен и професионален план!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ